vrachtwagen kooiaap Kooiaap - Meeneemheftruck
vrachtwagen kooiaap Kooiaap - Meeneemheftruck
vrachtwagen kooiaap Kooiaap - Meeneemheftruck
Home » vrachtwagen kooiaap Swijnenburg Transport Werkendam

Vrachtwagen kooiaap

Meeneemheftruck Kooiaap Transport

Swijnenburg Transport heeft door de jaren heen haar specialisatie ontwikkeld in het transport met kooiapen naar bedrijven of naar particulieren. Of het nu gaat om vracht met buitengewone lengte, breedte, of hoogte…wij verzorgen het graag voor u.

Kooiaap transport door Swijnenburg Werkendam

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het eenvoudig laden en lossen van uw goederen? Met onze kooiaap-transportdienst bieden wij u een multifunctionele meeneemheftruck, waarmee wij uw vracht snel en veilig kunnen verplaatsen, precies zoals u dat wilt.
Besteed daarom vandaag nog uw kooiaap transport aan ons uit.

Voordelen van de kooiaap

De voordelen van een kooiaap en meeneemheftruck.

Onze kooiapen / meeneemheftrucks worden bevestigd op de achterkant van onze vrachtwagens en is dus ideaal voor gebruik op plakken waar geen vorkheftruck voor handen is. De kooiaap is binnen enkele minuten operationeel, waardoor uw vracht direct geladen of gelost kan worden. Omdat al onze vrachtwagens over aansluitingen voor meeneemheftrucks beschikken, zijn wij bijzonder flexibel.
Als klant profiteert u daarvan omdat wij vrijwel alle transportuitdagingen aankunnen.

Transport met de meeneemhefstruck

Of het nu gaat om een groot, breed, extra lang of een zwaar product, wij zorgen voor passend transport.

Efficiënt track and trace systeem
Natuurlijk willen u en uw klant altijd weten waar de goederen zijn.
Ons moderne communicatie en volgsysteem geeft alle betrokken direct inzicht in waar de goederen zich bevinden en geeft een tijdsvenster waarin de levering zal plaatsvinden.
In onze online orderportaal kunt u uw orders ingeven, of kiest u voor maatwerk door middel van een koppeling met ons Transport Management Pakket.
In onze portal houden wij u op de hoogte van de status van uw levering en kunt u uw vrachtbrieven eenvoudig terugvinden.

Partner in logistiek

ContactOfferte