Vacature:

Container-

chauffeur C/E

Actuele vacatures

Een Container Chauffeur C/E bij Swijnenburg Transport wordt onderdeel van onze grote familie. Uiteraard zien we elkaar niet elke dag of de hele dag, maar iedereen staat voor een ander klaar en samen zetten we mooie resultaten neer en genieten we van al onze prestaties. 

Waar ga je werken?

Swijnenburg Transport is een echt familiebedrijf. Samen met circa 50 medewerkers vormen wij een gemotiveerd team. Bij Swijnenburg doe je meer dan alleen vrachtwagens besturen. Als medewerker speel je namelijk een belangrijke rol in onze dienstverlening. Je werkt voor en namens de klant met zorg en aandacht.  Dat kenmerkt zich door betrouwbaarheid, transparantie en het leveren van hoge kwaliteit. Mede dankzij onze korte communicatielijnen en slimme automatisering weten wij exact waar de vracht van onze klanten zich bevindt waardoor er altijd snel geschakeld kan worden. Swijnenburg ontzorgt. 

Wat kan jij van ons verwachten?

Een afwisselende functie waar je vooral bezig bent met het vervoeren van (zee) containers in de havens van Rotterdam en Antwerpen. Onze klant bevindt zich aan de Vondelingenplaat in Rotterdam. Dit kan met overnachten of terug naar je standplaats in Werkendam. Vind je distributiewerk ook leuk, een combinatie van deze functies kan ook. 

En wat vragen wij ervoor terug?

  • Je beschikt over een rijbewijs C/E 
  • Je hebt een geldig CCV-B / code 95 certificaat
  • Een flexibele en klantvriendelijke instelling
  • Tenminste 1 jaar relevante werkervaring
  • Hebt ervaring in de havens van Rotterdam
  • ADR een pré
  • Ervaring met kooi-aap een pré 

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en wil je graag aan de slag binnen een echt familiebedrijf? Solliciteer dan direct door je C.V. en motivatie te sturen naar administratie@swijnenburg.nl Wil je graag nog wat meer informatie over de functie of het bedrijf ontvangen? Bel dan gerust naar +31 (0)183 503236

Partner in logistiek

ContactOfferte