Vacature:

Chauffeur B

Actuele vacatures

Heb jij het B-rijbewijs én ben je een kilometervreter, klantvriendelijk, flexibel en logistiek geïnteresseerd? Dan staat onze sneldienst bus op jou te wachten! Je leert bij ons écht het vak van chauffeur en wil je doorgroeien en je C- of CE-rijbewijs halen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Waar ga je werken?
Swijnenburg Transport is een echt familiebedrijf. Samen met ongeveer vijftig medewerkers vormen wij een gemotiveerd team, waar iedereen voor elkaar én voor de klant klaarstaat. Wij garanderen betrouwbaarheid, transparantie en het leveren van hoge kwaliteit. Onze korte communicatielijnen en slimme automatisering zorgen er mede voor dat we dit waar kunnen maken. Bij Swijnenburg Transport zijn we flexibel, schakelen we snel en ontzorgen we voor onze klanten. 

Wat kan jij van ons verwachten?
Naast het besturen van de sneldienst bus speel je een belangrijke rol in onze dienstverlening. Jij staat immers dagelijks bij onze klanten op de stoep, dus verwachten we dat jij onze klanten de zorg en aandacht geeft die ze verdienen. Dat betekent natuurlijk niet dat je elke dag bij dezelfde adressen komt. Het werk op de sneldienst bus is erg afwisselend. Je rijdt in Nederland en België en bezorgt allemaal producten die niet zomaar op een pallet passen. Buitenmaatse producten, noemen we dat. Van binnendeuren tot aan steigerplanken. 

Bij ons kun je ook doorgroeien en je C- en CE-rijbewijs behalen. We hechten veel aandacht aan een fijne werksfeer. En vinden het belangrijk dat we niet alleen onder werktijd, maar ook daarbuiten een leuke tijd met elkaar hebben. Dus organiseren we personeelsfeesten, betrekken we het gezin van onze collega’s bij allerlei leuke uitjes en natuurlijk geven we graag een klein presentje of cadeautje. En zijn we allebei tevreden en zien we een rooskleurige toekomst in het verschiet? Dan ligt een vast contract binnen handbereik.

En wat vragen wij ervoor terug?

  • Je beschikt over een rijbewijs B
  • Een flexibele en klantvriendelijke instelling
  • Tenminste 1 jaar relevante werk/rij-ervaring

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en wil je graag aan de slag binnen een echt familiebedrijf? Solliciteer dan direct door je C.V. en motivatie te sturen naar administratie@swijnenburg.nl Wil je graag nog wat meer informatie over de functie of het bedrijf ontvangen? Bel dan gerust naar +31 (0)183-503236 en vraag naar Henk of Janica, zij beantwoorden graag jouw vragen. 

Partner in logistiek

ContactOfferte