Vacature:

Bedrijfswagen-

monteur

Actuele vacatures

Als Bedrijfswagenmonteur bij Swijnenburg Transport vorm je het hart van onze organisatie. Zonder jou staan we uiteindelijk allemaal stil. Wil jij werken in een familiebedrijf waar je zelfstandig en met veel doorgroeimogelijkheden aan de slag kan? Dan is dit jouw baan!

Onze garage bestaat nu uit een team van drie monteurs en die toppers kunnen jouw hulp goed gebruiken. Van vrachtwagens, bussen tot trailers en van carrosseriebouw tot (meeneem)heftrucks, je gaat overal mee werken. En wat je nu nog niet kan, dat leren we je. 

Wat ga je doen?

De monteurs bij Swijnenburg Transport voeren alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan de wagens in ons wagenpark uit. Wij werken bijna niet met externe garages, ons monteursteam ís de garage. Wat er ook aan de hand is, wij lossen het op. Ons team bestaat uit ervaren monteurs die diagnosticeren, onderhouden en repareren. Jij werkt straks dus mee aan het inplannen en uitvoeren van het benodigde onderhoud zodat ons materieel lang meegaat. En tegelijkertijd werk je aan reparaties of knap je een trailer op zodat hij weer als nieuw is. Bijna altijd in onze werkplaats in Werkendam en soms onderweg, als een combinatie ergens met panne staat. 

Dit betekent dat je door de dag heen van alles meemaakt; van een storing in de boordcomputer tot een stilstaande heftruck. Alles heeft een eigen prioriteit en daar kan jij goed mee omgaan. Ons team van monteurs zorgt ervoor dat onze vrachtwagens en het interne transportmaterieel altijd in topconditie de werkplaats uit kunnen rijden.

Wie zoeken we?

Wij zoeken bij voorkeur iemand met een diploma voor 1e bedrijfswagenmonteur. Maar natuurlijk staan we open voor vergelijkbare kwalificaties of praktijkervaring. Het is belangrijk dat je zelfstandig kan werken en een flexibele houding hebt, omdat de werkzaamheden heel divers zijn en een dag zomaar anders kan lopen.

Je werkt grotendeels tussen 08:00 en 17:00, maar dit kan soms wat afwijken als er bijvoorbeeld op het eind van de dag of op de ochtend een spoedgeval binnenkomt. 

Onze verwachtingen

Als monteur bedrijfswagens verwachten wij naast een gezonde dosis energie en enthousiasme, het volgende van jou:

 • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent in staat om de jouw opgedragen reparatie- en onderhoudswerkzaamheden zelfstandig uit te voeren;
 • Diploma voor 1e bedrijfswagenmonteur of 2e bedrijfswagenmonteur in opleiding voor 1;
 • Zelfstandigheid en een flexibele houding;
 • Teamplayer en prettig in de omgang met collega monteurs en chauffeurs.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je bent in bezit van rijbewijs B, met als pré C of CE rijbewijs, of je staat open om je C/CE rijbewijs te halen.

Ons aanbod

Als monteur verwachten we veel van jou. Gelukkig kun je evenveel van ons verwachten:

 • Een goed salaris, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Beroepsgoederenvervoer;
 • Jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
 • Goede pensioenregeling.
 • Ontwikkelmogelijkheden door het volgen van cursussen en opleidingen;
 • Sport- en fietsregeling;
 • Een informele, dynamische en professionele werkomgeving;
 • Een goede werksfeer met veel zelfstandigheid en flexibiliteit
 • Op termijn door te groeien tot eerste monteur en/of leidinggevende in de werkplaats, waarbij jij de touwtjes in handen hebt en alles regelt voor onze werkplaats. 

Heb jij zin in deze uitdaging of wil je meer informatie? Bel of app dan met Janica Swijnenburg op 0183-515663 of 06-10431523. Of solliciteer direct door je C.V. en motivatie te sturen naar administratie@swijnenburg.nl

Over Swijnenburg Transport

Swijnenburg Transport is opgericht in 1930 en bestaat inmiddels dus al 94 jaar. Wij beschikken over een moderne vloot van 35 trucks, 10 bussen, 60 trailers, 30 meeneemheftrucks, 8 heftrucks, 2.500 m2 aan opslagruimte en 14.000 m2 buitenruimte, een eigen garage voor onderhoud en een truck wasplaats. In totaal zijn er 60 medewerkers dagelijks in touw om onze klanten maximaal te ontzorgen. En hopelijk word jij daar straks ook onderdeel van.

Partner in logistiek

ContactOfferte