Vacature:

BBL-leerling

Actuele vacatures

Heb jij diesel in je bloed en houd jij van je handen uit je mouwen steken? Volg dan een BBL-traject bij Swijnenburg Transport. Een dag naar school en vier dagen werken aan je toekomst. Klinkt dat goed? Kom dan ons team versterken!

Een BBL-traject bij Swijnenburg

Bij Swijnenburg leiden wij je op tot een kundige vrachtwagenchauffeur, logistiek medewerker of logistiek teamleider. Begin bij het begin en werk met je collega’s in de loods. Volg je de richting beroepsgoederenchauffeur?  Zodra je je eerste rijbewijs hebt, is het tijd om deze werkzaamheden af te wisselen met het rijden in een bestelbus. Maak korte ritjes en wordt vertrouwd met het distribueren van goederen. Zodra je je C-rijbewijs hebt behaald, kun je met de vrachtwagen de weg op. Tijdens het BBL-traject werk je vier dagen en ga je een dag naar school, zodat je zowel de praktische als theoretische kneepjes van het vak leert. Gelijk geld verdient en ook nog eens je diploma behaalt!

Werken bij Swijnenburg Transport

Swijnenburg Transport is een familiebedrijf. We zien elkaar dan wel niet de hele dag, maar we staan altijd voor elkaar klaar. We zetten ons allemaal in om de beste diensten te leveren aan de klanten. Je zult veel leeftijdsgenoten tegenkomen, maar ook veel kunnen leren van onze ‘oudere garde’. Ervaren chauffeurs en medewerkers die jou graag de kneepjes van het vak bijleren. 

Wij bieden je:

  • Een leertraject met vier werkdagen en een leerdag in de week via STL
  • Een gezellig team
  • Doorstroommogelijkheden

Jij bent:

  • Gemotiveerd en klantvriendelijk
  • Bijna klaar met je middelbare school en wil graag aan het werk, je kan starten met een bijbaantje bij ons totdat je opleiding start
  • Enthousiast en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit

Zie jij jezelf al achter het stuur van een grote vrachtwagen zitten of wil jij alle inns and outs van de logistieke sector te weten komen? Kom ons team versterken en solliciteer nu. App of bel naar Janica via 06-104 315 23. Je kunt natuurlijk ook mailen naar administratie@swijnenburg.nl Wil je graag nog wat meer informatie over de functie of het bedrijf ontvangen? Bel dan gerust naar +31 (0)183-503236 en vraag naar Henk of Janica, zij beantwoorden graag jouw vragen. 

Benieuwd hoe jouw voorgangers hun BBL-traject bij ons hebben ervaren? Lees dan het interview met Max. 

Partner in logistiek

ContactOfferte