transport met een kooiaap meeneemheftruck
 transport met een kooiaap meeneemheftruck
 transport met een kooiaap meeneemheftruck
Home » transport met een kooiaap meeneemheftruck Swijnenburg Transport Werkendam

Transport met Kooiaap

Wat is transport met een kooiaap of meeneemheftruck ?

Een meeneemheftruck is een heftruck die achter een vrachtwagen kan worden bevestigd, zodat de vrachtwagen zijn eigen heftruck heeft om de lading te laden of te lossen. Kooiaap is in Nederland een eponiem, genoemd naar de uitvinder Hessel Kooi.

Mobiliteit met een krachtpatser

Een kooiaap is een heftruck die aan de achterkant van een vrachtwagen of trailer is opgehangen. Het belangrijkste doel van een meeneemheftruck is om snel en efficiënt goederen te laden en lossen op locaties waar geen laad- en losfaciliteiten beschikbaar zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het leveren van pallets of buitenmaatse goederen (lang, groot, volumineus, onhandelbaar, zwaar en of kwetsbaar) aan bedrijven en particulieren.
.

Onafhankelijkheid van externe hulpmiddelen

Meeneemheftrucks stellen ons in staat om met onze vrachtwagens zelfstandig te opereren zonder afhankelijk te zijn van heftrucks op de locatie van de lading.

Met een kooiaap kunnen goederen direct op de plaats van bestemming worden gelost, waardoor de doorlooptijd wordt verkort en de efficiëntie wordt verhoogd.

Veelzijdigheid voor laden en lossen

Meeneemheftrucks zijn nuttig voor het laden en lossen van verschillende soorten goederen, van pallets tot DHZ-bouwmaterialen, op locaties zoals bouwplaatsen, magazijnen of bij particulieren.

Over het algemeen wordt de meeneemheftruck vaak gebruikt in sectoren zoals de bouw, distributie, logistiek en transport, waar flexibiliteit bij het laden en lossen van goederen cruciaal is.

Ook voor levering aan particulieren van bijvoorbeeld bouwpakketten is de kooiaap ideaal. Wij weten dat de levering aan particulieren een andere zorg vereist dan levering aan bedrijven. Wij ontzorgen!

Partner in logistiek

ContactOfferte