FAQ

Antwoorden op veelgestelde vragen.

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij voor u hier de antwoorden op de meest gestelde vragen op een rij gezet.

 • Hoe worden mijn goederen geleverd?
  Onze dienstverlening bestaat uit levering met bussen en levering met vrachtwagen met
  kooi aap/meeneemheftruck. Wanneer wij bij u komen leveren met een bus, zullen wij de goederen met de hand lossen. Wij brengen de goederen tot over de eerste drempel op begane grond, mits dit corona proef met voldoende afstand kan. Wanneer wij lossen met de kooi aap, zullen wij uw goederen leveren tot hoever de kooi aap bij u kan komen op de openbare weg. Wanneer u ons verzoekt te leveren op uw oprit of eigen grondgebied, dan is het risico op eventuele schade veroorzaakt door het manoeuvreren met een kooi-aap voor uw eigen rekening.
 • Wordt er op verdieping geleverd?
  Nee, wij leveren uw order af over de eerste drempel op de begane grond.
 • Kan ik het openstaande factuurbedrag bij de chauffeur betalen?
  Ja, u kunt uw restbetaling pinnen bij onze chauffeur. Onze chauffeurs hebben een pinapparaat in de auto, mocht dit niet het geval zijn wordt u hier voorafgaand aan de levering over geïnformeerd.
 • Moet er iemand thuis zijn voor de levering?
  Ja, wij hebben een handtekening nodig voor het afleveren van uw order. Bent u niet thuis en wilt u toch graag laten leveren? Stuurt u ons dan een mail waarin u aangeeft dat u akkoord gaat voor levering zonder handtekening. Dit zal dan uw digitale handtekening zijn voor levering.
 • Is het tijdslot dat wordt opgegeven werkelijk?
  Ja het tijdslot is werkelijk, wij bouwen een marge in voor de chauffeur van een uur voor de gewenste aankomsttijd en een uur na de gewenste aankomsttijd. Dit is om de risico’s op file en vertraging gedurende de route in te bouwen.
 • Kan ik het tijdstip van levering aanpassen?
  Helaas kunnen wij het tijdstip van de levering niet aanpassen voor u. Wel kunnen wij uw voorkeuren noteren en zullen wij onze uiterste best doen om uw levering te laten plaatsvinden op de opgegeven voorkeur.
 • Wordt er op zaterdag geleverd?
  Onze dienstverlening is doorgaans van maandag tot en met vrijdag. Het kan in het hoogseizoen echter wel eens voorkomen dat er een zaterdag rit wordt uitgereden in de regio.
 • Wie is Deli Home Netherlands BV?
  Deli Home is een multinationale producent en leverancier van DIY en bouwmaterialen van bekende merken zoals CanDo, Lundia, Skantrae, Weekamp en overige houtproducten. Ook sanitair producten van het merk Bruynzeel behoren toe aan deze selectie.

Staat het antwoord op uw vraag hier niet bij?
Aarzel niet en neem even contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Partner in logistiek

ContactOfferte